Dassen

Meles Meles​

Locatie
Omschrijving

Through the eyes of ...

Ardennen , België  /  New Forest , Engeland

Dassen behoren tot de marterachtigen. Ze leven in burchten die soms eeuwenoud kunnen zijn. Gewicht  7 - 17 kg. Max. 14 jaar. Alleseters. Nachtdieren. Slecht zicht, enorm goede reuk en gehoor.